0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

De Bossche Zomer

 

De gemeente ‘s-Hertogenbosch en Het Bossche Zomer Collectief, de organisatie van De Bossche Zomer 2021, zijn benieuwd naar jouw mening over De Bossche Zomer.

Hoe meer meningen, hoe waardevoller de informatie. Dus deel de link (https://onderzoek.veldwerkoptimaal.nl/index.php/295649?lang=nl) naar deze vragenlijst met zo veel mogelijk familie, vrienden en kennissen die woonachtig zijn in en buiten 's-Hertogenbosch.

Fijn dat je de vragenlijst gaat invullen. Het kost je ca. 8 minuten. Met de informatie kan worden geëvalueerd hoe tevreden bezoekers en niet-bezoekers zijn geweest over De Bossche Zomer 2021. Er kunnen aanbevelingen worden gedaan voor mogelijk een volgende editie.

In opdracht van gemeente 's-Hertogenbosch voert bureau Veldwerk Optimaal het onderzoek uit. De vragenlijst is anoniem. Je kunt dus in alle eerlijkheid jouw antwoorden geven. Klik op "Volgende" om met de enquête verder te gaan.

Alvast hartelijk dank voor jouw medewerking!

Namens gemeente 's-Hertogenbosch en Het Bossche Zomer Collectief